ÎNGRIJIRE, ÎNVĂȚARE ȘI REALIZARE

Școala noastră este o insulă fericită a copilăriei, unde elevii fac primii pași în lumea descoperirilor și realizărilor. Programul de educație școlară elementară este construit ținând seama de capacitatea de reacție emoțională caracteristică tinerilor elevi, curiozitatea și, în același timp, luând în considerare capacitatea de a dobândi cunoștințele teoretice necesare, de a instala și utiliza legături intersubiecte și de a folosi experiențele școlare cumpărate în viață.

Formarea celor mai importante opinii morale, estetice, atribuirea valorilor morale umane universale, educația umană au fost întotdeauna, sunt și vor fi una dintre sarcinile prioritare ale școlii noastre elementare. Folosind toată experiența pedagogică disponibilă, tehnologiile educaționale avansate, cunoștințele și profesionalismul personalului nostru didactic, acceptăm cu încredere întreaga responsabilitate pentru procesul educațional.

Complexul nostru educațional funcționează cu succes, oferind copiilor posibilitatea de a primi o educație calitativă, de a găsi activități, de a îmbunătăți sănătatea. Toate activitățile școlii noastre se concentrează pe solicitările moderne ale părinților, care doresc să facă copilăria fiilor și fiicelor lor fericite, memorabile și pline de satisfacții. Școala elementară funcționează pentru copiii care au nevoie de bucurie, bunătate, capacitate de a dobândi noi cunoștințe, de a evolua, de a se angaja în activități creative. Oferim un standard ridicat de calitate a serviciilor educaționale.

Profesorii noștri folosesc programe educaționale moderne de computer pentru a face procesul de învățare al copiilor dvs. interesant și distractiv. Școala a dezvoltat și implementat programe care vizează dezvoltarea abilităților cognitive umane, inclusiv a inteligenței sociale, emoționale și practice. Tehnicile educaționale, utilizate în școala noastră, au fost testate în mod repetat în practică și s-au dovedit a fi eficiente.

Fiecare copil are o unicitate, fiecare are flerul său! Obiectivul principal al muncii noastre îl găsim în descoperirea individualității unice, care în viitor îi va permite să își găsească drumul.

Cu toate acestea, în acest fel, copilul va avea cu siguranță nevoie de ajutor și sprijin.

Profesorii școlii noastre sunt profesioniști care posedă cunoștințele necesare și metode moderne de predare. Au o oportunitate reală de a folosi învățarea diferențiată și orientată spre elev pentru fiecare copil.

Școala noastră este cu adevărat locul de oportunitate pentru fiecare copil de vârstă elementară. Școala noastră pune accentul pe educație de înaltă calitate, cu valori morale și spirituale solide. Profesorii noștri sunt dedicați bunăstării elevului și sunt abili în gestionarea valorilor sociale pentru a modela viața și caracterul fiecărui copil. Arta, muzica și educația fizică fac parte din programa noastră obișnuit